• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mokken en bekers
Mokken en bekers

Bedrukte mokken en bekers?

Ontdek hier een uitgebreid aanbod aan verschillende mokken. Iedereen heeft wel een mok thuis staan, en dat maakt het een fantastisch relatiegeschenk. Je kunt de mokken laten bedrukken naar jouw wensen. Wil je van tevoren zien hoe het eruit komt te zien? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Mokken bedrukken

Welkom op de pagina met de goedkoopste en populairste mokken van dit moment! Deze selectie bestaat uit de best verkochte mokken en is zeer scherp geprijsd. We hebben het assortiment bewust beperkt gehouden, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. De kans is groot dat wij de juiste mok voor je hebben. Kies een product en bestel eenvoudig via onze website!

Waarom bedrukte mokken?

Mokken worden dagelijks uit de kast gehaald voor een kopje koffie, zowel thuis als op de werkvloer. Ook in de horeca zijn mokken overal te vinden. Als bedrijf kun je hier je voordeel mee doen. Met bedrukte mokken kun je verschillende activiteiten uitvoeren. Gebruik ze bijvoorbeeld voor in de bedrijfskantine of deel ze uit tijdens winacties. Hoe creatiever het idee, hoe beter het effect! Een mok is niet alleen leuk om te ontvangen, maar kan ook bijdragen aan een positieve ervaring.

We hebben verschillende soorten bedrukte mokken

Met ons ruime aanbod is er altijd genoeg keuze om de perfecte mok te vinden. We hebben mokken waarop je kunt schrijven met een krijtje, mokken met een lepel in het 'oor' van de mok en mokken die we helemaal rondom kunnen bedrukken. Kortom, genoeg keuzes voor het perfecte promotie- of relatiegeschenk voor jouw zakenpartners.

Het bedrukken van mokken

Onze mokken zijn gemaakt van keramiek, waardoor ze eenvoudig te bedrukken zijn. Ze zijn van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden. De mogelijkheden voor de opdruk zijn eindeloos: een logo, slogan, tekst of foto, alles is mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen is een bestand aanleveren bij je bestelling, via mail of eenvoudig via de website.